feneley studio

IGthumb
StElmo2
StElmow

About

item5

Work

item4
item4a
item1a1

An extensive remodelling project has extended the living accommodation and created a second bedroom to this garden apartment. A glazed lightwell follows a diagonal wall offering a wide view of the garden from the entrance hall. The lightwell doubles as an inner courtyard garden and is complemented by a shaped rooflight above bringing in an abundance of light to the heart of the plan.

St Elmo Road

Remodelling and ground floor extension, West London

Exposed painted timber roof joists of the rear extension increase the sense of height within a flat with low ceilings. The extension roof is finished with a wild meadow green roof system providing a delightful visual backdrop from above and below whilst improving biodiversity.